Српски  Magyar 

Заказана аудиција за Ритам Европе

Дом културе организује аудицију за младе из општине Србобран за учешће на најпопуларнијем омладинском музичком такмичењу у земљи - Ритам Европе, намењеном певачким и плесним талентима узраста од 14 до 21 године. Аудиција је заказана за уторак, 16. април у 14.00 часова, у сали Малог позоришта. Пријава за аудицију се врши слањем поруке на INSTAGRAM налог @rhythm_of_europe или на број телефона 060.6555.013 (viber/whatsapp).

Кандидати који се пријављују за певање и плес шаљу пријаву која треба да садржи име и презиме, годину рођења и град из којег долазе. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи треба са собом да понесу музику на флешу (USB) уз коју ће играти и плесати. Уколико из било којих разлога нису у могућности да се пријаве, могу доћи на саму аудицију у свом граду и без пријаве како би представили свој таленат.

Одабрани ће имати прилику да се усавршавају током вишемесечних припрема, са тренерима гласа као и уметничким директорима сценског перформанса програма Ритам Европе. Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма Ритам Европе, и гледалаца који гласају путем СМС-а, а само финале биће емитовано у директном преносу на ТВ са националном покривеношћу.

Све пропозиције такмичења налазе се на сајту www.theeurope.eu.