Српски  Magyar 

Извршена контрола "Екстра фарме"

Комунална инспекција и руководство Општине Србобран, на челу са председником Општине Радивојем Дебељачким, обишло је данас стару лагуну крај "Екстра фарме", на путу према Фекетићу, за коју су претходних дана грађани путем снимака на друштвеним мрежама пријавили да се на овом месту догодио еколошки акцидент. Управо ради утврђивања истине руководство општине реаговало је по хитном поступку и са комуналном инспекцијом извршило ванредни надзор. Нулта толеранција према загађивачима је принцип који ће бити коришћен у сваком случају, речено је након обиласка лагуна.

Детаљније

Одржана XLII седница СО Србобран

Актуелни сазив Скупштине општине Србобран, којим је у претходне четири године председавала Милена Аларгић, председница СО, данас је одржао последњу седницу. Следе локални избори, заказани за 02. јун, и формирање новог локалног парламента на основу поверења грађана које ће бити исказано у изборном дану.

Детаљније

У недељу превентивни прегледи у ДЗ

Због великог интересовања грађана, Министарство здравља у недељу, 26. маја, наставља акцију бесплатних превентивних прегледа, коју спроводи у циљу ране дијагностике и промоције превенције.

Детаљније