Jun 18, 2019 Last Updated 11:48 AM, Jun 17, 2019

Деца у вртићима и школама прикупила помоћ за Стевана Нађа

Завршетком школске године приведена је крају и велика хуманитарна акција за малог Стевана Нађа. Акција је организована у свим вртићима, у њу су могли да се укључе сви они који су желели да помогну, попут запослених у Полицијској станици Србобран, који су придружили позиву малишана да се помогне Стевану.

Детаљније

Даваоцима крви уручена признања

Дружењем и свечаним уручењем признања за дугогодишњу пожртвованост и спремност да се помогне онима којима је помоћ најпотребнија, Црвени крст Србобран свечано је обележио 14. јун - Светски дан добровољних давалаца крви.

Детаљније

Општина Србобран брине о старијим особама

Освртом на активности и мере заштите којим се покушава олакшати треће доба свим угроженим особама у општини Србобран, Црвени крст и Центар за социјални рад обележили су 15. јун - Међународни дан борбе против насиља над старијим особама.

Детаљније

Извршена одорозиција природног гаса

Јавно комунално предузеће "Градитељ" обавештава грађане да је јутрос у 09.00 часова извршена одоризација природног гаса на мерној станици "Широка потрошња Турија", ради проналажења евентуалних места цурења гаса.

Детаљније

Пријем за младе звезде ЖКК Србобран

Председник општине Србобран Радивој Парошки примио је данас кадеткиње и јуниорке Женског кошаркашког клуба Србобран које су у последњих месец дана забележиле два одлична резултата; кадетска екипа постала је првак Војводине док је јуниорски тим дошао до четвртог места на државном првенству, којем је домаћин био управо Србобран. Младе, талентоване играчице предводили су Милорад Субић, председник клуба, Слободан Субић, тренер јуниорки, и Бранка Субић, тренер кадеткиња.

Детаљније

Почиње реконструкција улице Дожа Ђерђа

Као управљач локалних путева и улица у општини Србобран, Јавно комунално предузеће "Градитељ" обавештава грађане да ће због радова на реконструкцији саобраћајнице дела улице Дожа Ђерђа, од Туријске улице до краја улице према истоку, бити обустављен саобраћај у периоду од четвртка, 13. јуна, до 13. јула 2019. године (30 дана).

Детаљније

Хумани Србобран помаже Стевану

Након седам дана спортских надметања на Тргу Републике, познати су шампиони хуманитарних турнира у ножном тенису и стоном фудбалу. Важнија од имена је чињеница да је за помоћ малишану Стевану Нађу прикупљено и већ на рачун прослеђено 117.400 динара.

Детаљније

"Бубамари" награда за промоцију екологије

Надаљски вртић "Бубамара" Предшколске установе "Радост" добитник је награде које се додељују најуспешнијим васпитно-образовним институцијама у оквиру програма "За чистије и зеленије школе у Војводини" за 2018/2019. годину. Реч је о програму Покрајинске владе, који се реализује десет година, с циљем да се у вртићима, школама и локалним заједницама широм Војводине подигне свест и лична одговорност за своју околину од најмлађих дана.

Детаљније

Службени лист