Српски  Magyar 

Србобран добио ЦРМ информациони систем

Општина Србобран, у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу при Влади Републике Србије и Покрајинским секретаријатом за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, као и Телекомом Србије, увела је у употребу ЦРМ систем за примање и слање информација путем различитих канала комуникације, те праћење послатих предмета и упита.

Систем омогућава преглед одговора свих служби које се баве решавањем предмета, затим умрежавање свих докумената једног клијента и аутоматско креирање предмета, као и многе друге опције које поједностављују рад са клијентима кроз креирање јасних процедура за пријаву и решавање проблема грађана. ЦРМ систем осмишљен је да донесе још једну олакшицу у комуникацији између грађана и институција, а основни приоритет примене оваквих решења је брз одговор локалне самоуправе на захтеве грађана и привреде.

Услугу у општини Србобран пружају два службеника у шалтер сали, доступни на број телефона 021.221.5510 од 9 до 13 часова радним данима. Услуга је доступна и на e-mail адреси Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.