Српски  Magyar 
Radivoj Debeljački

Председник општине Србобран

Радивој Дебељачки

Рођен 09. децембра 1990. године у Врбасу. Завршио Основну школу "Вук Караџић" и Гимназију "Светозар Милетић" у Србобрану, а 2013. године дипломирао на Филозофском факултету у Новом Саду. Мастер студије завршио на Факултету политичких наука у Београду, 2015. године, и стекао звање мастер политиколог за међународне односе. Тренутно на докторским студијама на Филозофском факултету у Новом Саду. 

Радио као дописник дневног листа "Блиц", у два наврата обављао дужност члана Општинског већа. Од 2007. године активан и као члан Кошаркашког савеза Србије у улози кошаркашког судије. Говори енглески и служи се шпанским језиком. Ожењен, отац три детета. 

 

Заменик председника општине Србобран

Милица Зарић

Рођена 19. септембра 1991. године у Врбасу. Завршила Основну школу „Вук Караџић“ у Србобрану, а Економско – трговинску школу у Бечеју. Звање дипломираног економсте стекла на Економском факултету у Суботици.

Радила као шеф кабинета председника општине и директор Дома културе Србобран. Служи се енглеским и немачким језиком. Одрасла и живи у Србобрану. Мајка једног детета.
 

 

Пословни секретар: Миковић Весна