Српски  Magyar 

Завршен III Меморијал "Јовица Тешић Јоле"

Екипа Мистик ламинати Бечеј победник је III Меморијалног новогодишњег турнира у малом фудбалу "Јовица Тешић Јоле", који је синоћ завршен у Србобрану. Бечејци су у финалу били бољи од домаћег тима Фарбара Смарт колор, славили су резултатом 5:2, па им је заслужено, уз пехаре и медаље, припала главна новчана награда од 200.000 динара.

Детаљније

Почиње III Меморијал "Јовица Тешић Јоле"

III Меморијални новогодишњи турнир у малом фудбалу "Јовица Тешић Јоле" почиње у среду, 21. децембра, одлучили су организатори. Данас је одржан жреб и формиране такмичарске групе у свим конкуренцијама, а број пријављених екипа, чак 30 у сениорској, потврдили су висок рејтинг србобранског турнира.

Детаљније

Дечија олимпијада за промоцију спорта и пријатељства

Најмасовније спортско такмичење за младе, Дечија олимпијада, одржана је у Србобрану на теренима Удружења грађана "Наша прича". Као и свака права манифестација највишег ранга отворена је интонирањем химне Србије "Боже правде" и химне Дечије олимпијаде, а надметања која су уследила на најлепши начин забавила су све окупљене, такмичаре и гледаоце, промовишући пријатељство, спортски дух и уважавање противника, све то у Дечијој недељи која се обележава од 03. до 09. октобра.

Детаљније

Кошарка испред свега - КК "Академик" у срцу свих Србобранаца

Два локална кошаркашка клуба - ОКК "Србобран" и КК "Академик" од наредне сезоне функционисаће као један, објавила су клупска руководства на данас одржаном састанку са председником Општине Србобран Радивојем Дебељачким. Околности које су довеле до појаве две екипе коначно су отклоњене и остављене у прошлости, "договор кућу гради", па ће љубитељи кошарке од сада сву своју навијачку енергију поново моћи да усмере у подршку више од шест деценија старом КК "Академик". Управе клубова постигле су договор још почетком лета, било је потребно доста времена да се успешно оконча и бирократски део посла и сада је дошло време за оно због чега се кошарка воли - тренинге, утакмице, такмичења.

Детаљније

Баскет турнир 3X3 на Тргу Републике

У Србобрану у понедељак, 13. јуна, почиње баскет турнир 3X3 за пет категорија учесника: дечаке 2006. годиште, девојчице 2007, дечаке 2008, затим девојчице 2009. годиште, као и за сениоре искључиво из општине Србобран.

Детаљније

Успешно завршени први турнири на Тргу Републике

Екипа "Макова двојка" који су чинили Срђан Радојковић и Братислав Јелић, победник је Хуманитарног  турнира у ножном тенису, синоћ завршеног на Тргу републике. Срђан и Братислав били су бољи од Дејана Вујановића и Александра Ивановића или екипе "Мишке", и то после три сета. Упоредо са турниром у ножном фудбалу играо се и турнир у оном стоном, а у њему је шампионска екипа постала она под именом "Кумови".

Детаљније

Србобран домаћин Турнира у куглању

Општина Србобран и Центар за спорт и туризам организују Турнир у куглању, најављено је из ове установе. Ово ће бити први турнир ове врсте након отварања куглане, која није била у функцији више од једне деценије.

Детаљније

Berlinger house gold шампион Новогодишњег турнира

Србобран синоћ није имао дилему; између дербија Хрватска - Србија на почетку Европског првенства у рукомету, и финалних утакмица на Новогодишњем турниру у малом фудбалу, љубитељи спорта у Србобрану изабрали су домаћи спектакл у хали Центра за спорт и туризам. Испуњена до последњег места и са атмосфером узаврелом као на највећим дербијима, утакмицама најбољих појединаца и уручењем награда синоћ је спуштена завеса на најуспешнији турнир ове врсте, који је организован последњих година у Војводини.

Детаљније

Почео Новогодишњи турнир у малом фудбалу

Данас је у Србобрану почео Новогодишњи турнир у малом фудбалу, највећа спортска манифестација овог типа у Војводини у овом тренутку. За шампионску титулу и награду од 150.000 динара у сениорској, као и вредне друге награде и у другим конкуренцијама, бориће се више од 60 екипа из Србобрана, Бечеја, Темерина, Врбаса, Зрењанина, Новог Сада, чак и једна из Београда. До 5. јануара, за када је планиран завршетак турнира, биће одиграно скоро 200 утакмица и организатори очекују врхунски фудбал, фер надметање и свакодневно пуну спортску халу.

Детаљније