Aug 24, 2019 Last Updated 5:36 PM, Aug 24, 2019

"Културно лето 2019"

Дом културе Србобран, уз подршку општине Србобран и Центра за спорт и туризам, организује и ове године "Културно лето". Програми су осмишљени да задовоље интересовања најшире публике, од најмлађих до најискуснијих, од популарне уметности и забаве до класичних дела позоришта и музике, тако да ће август, након спортског јула, проћи у знаку културе. Интересантно је да су организатори замислили да већину програма изведу на отвореном, на трговима, двориштима установа, спортским теренима, како би се што више приближили публици.

Детаљније

Ретроспектива портрета Краља Петра I у Галерији ДК

Изложбом посвећеном 175. годишњици рођења Краља Петра I Ослободиоца аутора Хаџи Зорана Лазина, која је синоћ отворена у Галерији Дома културе, настављен је програм овогодишњих Петровданских свечаности.

Детаљније

Изложбом "Арта" почеле Петровданске свечаности

Отварањем продајне изложбе слика чланова Удружења уметника "Арт", почеле су Петровданске свечаности у Србобрану. Слава места - Петровдан, који се празнује 12. јула, биће обележена разним програмима, од изложби и наступа фолклораша, до концерата највећих музичких звезда.

Детаљније

Изложбе, концерти, пројекције, трке...

Милица Зарић, в.д. директора Дома културе Србобран, позвала је Србобранце да се већ првог дана прославе Петровдана прикључе праћењу програма, осмишљених управо за њих, како би слава места протекла на најлепши начин.

Детаљније

Стижу "Примадоне" Тања и Рада

Дом културе Србобран заказао је за уторак, 25. јун, извођење позоришне представе "Примадоне". Ради се о комаду у којем играју Тања Бошковић и Рада Ђуричин, а режију потписује Ирфан Менсур.

Детаљније