Српски  Magyar 

Завршен турнир у малом фудбалу

После 17 дана такмичења и десетина одличних утакмица, финалним утакмицама у свим категоријама, али и једном ревијалном, спуштена је завеса на поново покренути турнир у малом фудбалу. На позив Центра за спорт и туризам и Тодора Шимпраге, члана Општинског већа задуженог за спорт, уз подршку локалне самоуправе, одазвале су се чак 63 екипе и одмах је било јасно да фудбалских мајсторија неже недостајати.

У категорији пионира, 2004. и 2005. годиште, прво место припало је ФК Кула, други је био ФК Србобран, а трећи ОФК Врбас.

У конкуренцији пионира 2002. и 2003. годиште, до титуле победника стигла је екипа Парадисо Врбас, друга је била Слога из Темерина, а трећи ОФК Бечеј.

У категорији ветерана на највише постоље попела се екипа Пеперони Дуо, степеник ниже припао је Градини из Темерина, а трећепласирани су Тамбураши Добра банда.

У најатрактивнојој категорији, сениорској, шампионску титулу освојила је екипа Врбаса, други је био Агропромет, а трећи Младост ГАТ. Победницима је као награда припало летовање у Сутомору, другопласиранима ваучер за спортску гардеробу у износу од 80.000 динара, а трећепласираним ваучер за спортску гардеробу у вредности од 50.000 динара. Најбољи стрелац турнира је Иван Филиповић, најбољи голман Данијел Иванишевић, а најбољи играч Радослав Лазетић.

Пре великог финала ревијалну утакмицу одиграле су репрезентације локалне самоуоправе и Покрајинског завода за спорт.

 

 

фотографије: DK photo

Службени лист