Српски  Magyar 

Јавни позив за предузетнике

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЗА ПОВЕЋАЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ ПРЕДУЗЕТНИКА, ПРЕДУЗЕТНИЧКИХ РАДЊИ, МАЛИХ И СРЕДЊИХ ПРЕДУЗЕЋА СА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СРБОБРАН.

Општина Србобран и Регионална развојна агенција Бачка објављују јавни позив за пријаву заинтересованих полазника Програма за повећање конкурентности предузетника, предузетничких радњи, малих и средњих предузећа са територије Општине Србобран. Програм обука спроводиће се у Општини Србобран у периоду од септембра до октобра 2012.године. Програм обука се спроводи по методологији Националне агенције за регионални развој, а обуке држе сертификовани предавачи Акредитоване Регионалне развојне агенције Бачка. Циљеви спровођења овог програма су обука до 100 физичких лица која су заинтересована да покрену сопствени бизнис и 50 малих и средњих предузећа и предузетничких радњи којa желе да повећају конкурентност свог пословања. Учешће у програму обука за све полазнике је бесплатно. Сви полазници након завршеног програма обука добијају Сертификат који је признат од стране Националне службе за запошљавање, Фонда за развој Републике Србије и других републичким органа.

ОПИС ОБУКА:

1. Како започети сопствени бизнис – старт уп пакет (циљна група: физичка лица, предузетници, незапослена лица ) – трајање обуке 3 дана.

2. Припрема бизнис плана и пословање са банкама (циљна група: физичка лица, предузетници, незапослена лица ) – трајање обуке 2 дана.

3. Стандарди квалитета и еко стандарди (циљна група: постојећа мала и средња предузећа, предузетничке радње) – трајање обука 2 дана.

4. Финансијско управљање (циљна група: постојећа мала и средња предузећа) – трајање обука 2 дана.

5. Иновације – увод (циљна група: постојећа мала и средња предузећа) – трајање обука 1 дан.

6. Изноз за оне коју први пут извозе (циљна група мала и средња предузећа) – трајање обука 2 дана.

7. Продаја и маркетинг (циљна група: мала и средња предузећа) – трајање обука 2 дана.

Сви заинтересовани кандидати потребно је своју пријаву да доставе путем емаила на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , или путем препоручене поште на: Општинска управа Србобран, Трг склободе 2, Србобран.

Конкурс је отворен до 15 септембра 2012.године.

 

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР ЗА ФИЗИЧКА ЛИЦА

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР ЗА ПРАВНА ЛИЦА

 

 

Службени лист