Српски  Magyar 

Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја пројекта на животну средину

ПРЕДМЕТ: Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја пројекта на животну средину

Обавештава се јавност да је носилац пројекта С.З.Т.Р. “ДЕЛТА МЕТАЛ” из Србобрана, ул. Железничка бб.  поднео захтев за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину пројекта складиштење секундарних сировина (гуме, папира, најлона, пластике, порцелана и стакла), чија реализација се планира на катастарској парцели бр. 5405, К.О. Србобран, на територији општине Србобран.
Увид у податке и документацију из захтева носиоца пројекта може се извршити у трајању од десет дана од дана објављивања овог обавештења, у времену од 10,00 до 14,00 часова у просторијама  Одељења за урбанизам, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине. 
У року од 10  дана од дана објављивања овог обавештења, заинтересована јавност може доставити мишљења о захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја предметног  пројекта на животну средину овом органу.
Овај орган ће у року од 10 дана од дана истека рока из става 3. овог обавештења донети одлуку о томе да ли је за предложени  пројекат потребна процена утицаја на животну средину.


Република Србија
Аутономна Покрајина Војводина
Општина Србобран
ОПШТИНСКА УПРАВА СРБОБРАН
Одељење за урбанизам, стамбено-комуналне
послове и заштиту животне средине
Број: 501-8 / 10-IV-01
Дана: 23.02.2011. године
21480 Србобран, Трг Слободе бр. 2.
Тел: 021/730-020, Фах: 021/731-079
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.НАЧЕЛНИК
ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ  СРБОБРАН
Драган Шарчев