Српски  Magyar 

Јавни увид Плана детаљне регулације за део радне зоне

На основу члана 53. Закона о планирању и изградњи (''Службени гласник РС'', бр. 47/036 и 34/06), и члана 35. Правилника о садржини, начину вршења стручне контроле урбанистичког плана, као и условима и начину стављања плана на јавни увид (''Сл. Гласник РС'', бр. 12/2004), Одељење за урбанизам, стамбено- комуналне послове и заштиту животне средине,Општинске управе Србобран

ИЗЛАЖЕ НА ЈАВНИ УВИД

ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ДЕО РАДНЕ ЗОНЕ УЗ ДРЖАВНИ ПУТ I РЕДА БРОЈ 3 У К.О. СРБОБРАН

у трајању од 27. НОВЕМБРА, 2008. године до 12. ДЕЦЕМБРА, 2008. године и који ће бити изложен у канцеларији број 11 општине Србобран, с тим да ће карте бити изложене и у ходнику зграде Општинске управе од 9,00 до 13,00 часова.

Обрађивач: ЈП ''Завод за урбанизам Војводине''- Нови Сад, под бројем Е-2324.

Заинтересовани могу своје писмене предлоге, мишљења, примедбе и сугестије на План детаљне регулације за део радне зоне уз државни пут I реда број 3 да доставе у писменој форми у Одељење за урбанизам, стамбено- комуналне послове и заштиту животне средине општине Србобран у току трајања јавног увида.
Стручна расправа поводом Плана детаљне регулације уз државни пут I реда број 3 у К.О. Србобран обавиће се на јавној седници Комисије за планове а која ће се одржати 16. децембра, 2008. године (уторак) са почетком у 9:00 сати у Малој сали Општинске управе Србобран.
Након завршеног јавног увида Општинска управа План детаљне регулације уз државни пут I реда број 3 у К.О. Србобран доставиће Скупштини општине Србобран, као органу надлежном за његово усвајање.

ОДЕЉЕЊЕ ЗА УРБАНИЗАМ, СТАМБЕНО- КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ СРБОБРАН