Српски  Magyar 

Нове представе за љубитеље позоришта

Поводом новогодишњих празника Дом културе Србобран припремио је за последње дане 2021. године извођење позоришних представа за одрасле и децу.

Прва је на програму, у понедељак, 27. децембра, позоришна представа "Доктор Буздован", у којој по тексту Ивана Јегоровића, а у режији Семира Гицића, играју Саша Јоксимовић, Пеђа Дамњановић и Јована Јеловац Цавнић. "Ради се о сатиричној комедији лоцираној у психијатријској ординацији доктора Буздована, иначе психотерапеута. У његовој чекаоници је свакодневно огромна гужва, али ред успешно заводи атрактивна медицинска сестра Мелита. Дијагнозе које чувени доктор даје су крајње несвакидашње и чудне, али су код већине пацијената заступљене и варирају од пеналне до реактивне психозе, док се неко 'провуче' и као шизофрен", записано је о овој представи. 

Извођење је заказано за 19.00 часова у сали Малог позоришта, а цена карте је 300 динара. Карте се могу купити и у претпродаји, у Дому културе сваког радног дана од 08.00 до 19.00 часова.

Представе за децу биће изведене у среду, 29. децембра, у Надаљу, Србобрану и Турији. "Новогодишња жеља једног злоће" је на програму у 17.00 часова, у спортској сали у Надаљу, и у 19.00 часова у спортској сали у Турији, а "Новогодишња магична јелка" у 18.00 часова у Малом позоришту, у Србобрану.

Улазнице за дечије представе се не наплаћују.