Feb 19, 2019 Last Updated 4:30 PM, Feb 18, 2019

Годишњи концерт хора ОШ "Вук Караџић"

Хор Основне школе "Вук Караџић", којим руководи професорка Јадранка Миковић Џаферовић, одржао је у среду велики, традиционални годишњи концерт. У холу ове образовне установе и овога пута окупили су се бројни љубитељи хорског певања, а програм којим су се представили чланови хора, у којем су доминирали домаћи и страни поп хитови, обезбедио им је предвечерје испуњено задовољство.

"Поносна сам на школски хор који предводи наставница Јадранка Миковић Џаферовић. Заиста вредно вежбају и нижу јако добре успехе. Трудимо се да им обезбедимо услове за све наступе, и оне ван Србобрана, и задовољство је да на свим нашим манифестацијама редовно учествују наш хор и рецитаторско драмска секција", рекла је Јулкица Поповић, директорка ОШ "Вук Караџић". 

Хор је наступио уз пратњу на клавиру Весне Станков и уз гитаре Милоша Миливојевића и Александра Папуге, а у једном тренутку хору су се придружили и чланови хора и припремне групе Основне музичке школе из Врбаса, одељење у Србобрану. 

Јучерашњи концерт био је последњи заједнички наступ хора ове школе за ученике завршног разреда, па нису изостале ни снажне емоције због ђачког растанка за матуранте.

Службени лист