Feb 19, 2019 Last Updated 4:30 PM, Feb 18, 2019

Нови програми Дома културе за свачији укус

Одмах након отварања изложбе фотографија Рајка Р. Каришића, Дом културе Србобран, припремио је за наредне дане још три вредна програма.

За четвртак, 19. април, заказана је трибина под називом "Српски на српском", коју води професор Павле Папулин. Трибина која се бави културом говора одржава се у Галерији Дома културе, са почетком у 18.00 часова.

Два дана касније, у суботу, 21. априла, биће изведена оперу за децу "Црвенкапа". Дело композитора Петра Јовановића, које се препоручује деци узраста од 3 до 11 година, извешће Удружење уметника "Високо Ц". Опера почиње у 18.00 часова, у сали Малог позоришта, а улаз је слободан.
 
У среду, 25. априла, на истом месту биће одиграна позоришна представа "Прича се по граду", по  тексту и режији Сташе Копривице. Играју Олга Одановић, Дубравка Мијатовић, Анастасиа Мандић и Сена Ђоровић. Дизајн сцене је осмислила Владислава Мунић, а аутор музике је Ана Јошевски.
 
"Интригантна комедија 'Прича се по граду' је прича о површности и лажима, љубави и пријатељству, и проблемима са којима једна жена може да се суочи у својим најбољим годинама. Комад говори о томе како један злобни трач може да преокрене животе чак четири жене наглавачке".

Цена карте је 400 динара. У претпродаји карте се могу купити по цени од 350 динара, од 16. априла сваким радним даном у Дому културе, од 08.00 до 17.00 часова.


Службени лист