Српски  Magyar 

Велика рођенданска журка ПУ "Радост"

Сви малишани из девет вртића Предшколске установе “Радост” прославили су у понедељак 67. рођендан свог забавишта, на журци која ће се памтити. Прави циркус догодио се у великој хали Центра за спорт и туризам, у дружењу са аниматорима и кловновима, уз музику и игру, док су клинци били окупљени око највеће рођенданске торте коју су видели до сада.

"Данас славимо наш Дан, 67 година постојања Предшколске установе ‘Радост’ Србобран. Као и претходних година, тако и данас, трудимо се да унапређујемо квалитет рада наше установе, да се стручно усавршавамо, пратимо новине у предшколском образовању и васпитању, побољшавамо услове рада и излазимо у сусрет деци и родитељима. У складу са тим, проширујемо обим наше делатности, па тако тренутно у нашој општини имамо целодневни боравак у сва три насељена места.  Како би деци боравак у вртићу био што пријатнији, константно улажемо у наше објекте, уз помоћ локалне самоуправе на челу са председником Општине Радивојем Дебењачким, који разуме значај предшколског обпазовања и улагања у рани развој деце, и коме се овом приликом захваљујемо. Програм који смо организовали је намењен пре свега деци, како би уживали у данашњем дану", рекла директорка ПУ "Радост" Биљана Бајић.

Прва рођенданска честитка малишанима и запосленим у ПУ, стигла је од Радивоја Дебељачког, председника Општине Србобран.

"Честитам вам у име локалне самоуправе Дан ваше установе. Велико ми је задовољство, и поздрављам иницијативу, што се овај дан прославља управо на овај начин, да се наша деца лепо забаве и проведу, а и ми уз њих. Обезбеђен је леп програм, али што је, такође, јако важно, јесте да о деци са истом пажњом бринемо током целе године, а не само данас. Мислим да смо на добром путу, са ПУ ‘Радост’ имамо јако добру сарадњу и у претходним годинама остваривали смо све постављене циљеве. Тако ће бити и у будућности”, поручио је Дебељачки.