Српски  Magyar 

Општина Србобран и НИС - "Да се нове наде роде"

Општина Србобран у сарадњи са Нафтном индустријом Србије обезбедила је средства за пружање материјалне подршке породицама у борби за потомство.

"Ово је још један пројекат са компанијом НИС у оквиру програма 'Заједници заједно', који је од изузетног значаја за нашу општину. Он представља подстрек и подстицај људима који се у процесу вантелесне оплодње и шаље поруку да нису сами и да имају подршку локалне самоуправе и познате компаније. Већ годинама уназад један од приоритета наше општине, али и компаније НИС, је брига о породици, деци и наталитету. Без обзира што се на нивоу државе и покрајине уведене нове мере за подстицање наталитета, Општина Србобран води рачуна, прати и у значајној мери унапређује мере популационе и пронаталитетне политике. Обавештавамо све заинтересоване парове да се информишу и поднесу захтев како би добили подршку од стране Општине Србобран и компаније НИС", поручила је Милица Зарић, заменица председника Општине Србобран. 

 

Преузми:

Јавни позив за доделу средстава за накнаду трошкова припреме и лечења у поступку вантелесне оплодње у 2023. години у општини Србобран

 

 

Службени лист