Српски  Magyar 

У недељу избори за савете МЗ Србобран, Турија и Надаљ

На основу Закона о локалној самоуправи и Одлуке о месним заједницама на територији општине Србобран, за недељу, 11. децембар, расписани су избори за чланове савета месних заједница Србобран, Турија и Надаљ.

За гласање на изборима одређено је укупно девет бирачка места, и то седам у Србобрану, у вртићима Предшколске установе "Радост" и Дому здравља "Др Ђорђе Бастић", као и по једно у Турији и Надаљу, у основним школама.

"Позивам све грађане општине Србобран да у недељу, 11. децембра, искористе своје бирачко право и на демократски начин изаберу нове саставе савета месних заједница Србобран, Турија и Надаљ. Будући савети биће прва копча између грађана и локалне самоуправе, због чега је важно да овај тим чине људи који истовремено знају све потенцијале и проблеме места у ком живе, али и вредни, одговорни и спремни да своје лично време издвоје зарад напретка и добробити заједнице. Избори су увек највећи празник демократије и зато позивам грађане општине Србобран да у што већем броју донесу одлуку која ће помоћи новом развоју нашег друштва", рекла је Милена Аларгић, председница Скупштине општине Србобран.

Службени лист