Српски  Magyar 

НСЗ од сада у Карађорђевој улици 1

Национална служба за запошљавање издала је обавештење за јавност и кориснике услуга у којој се наводи да се Испостава Србобран, од петка, 01. септембра, сели на нову адресу, у Карађорђеву улицу бр. 1 у Србобрану.

"Обавештавамо све кориснике наших услуга, послодавце и незапослене, да ће радно време у новим просторијама бити сваког радног дана од 08.00 до 14.30 часова.

До успостављања неопходних техничких услова, осим лично, корисници ће информације о услугама НСЗ моћи добити и путем привременог броја телефона: 021.488.5526, као и путем е-маил адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Позивног центра 0800.300.301.

Извињавамо се због евентуалних застоја у раду са странкама до којих је дошло због техничких разлога, а које ћемо настојати да отклонимо у најкраћем року. Подсећамо кориснике да право на услуге НСЗ могу остварити и електронским путем попуњавањем прописаних образаца који се налазе на сајту Националне службе за запошљавање www.nsz.gov.rs“, стоји у обавештењу Националне службе за запошљавање.

Службени лист