Српски  Magyar 

Дочек 2022. на Тргу слободе

Обасјан још једним незаборавним ватрометом над Тргом слободе, Србобран је ноћас весело и пун оптимизма ступио у 2022. годину. Бројне окупљене Србобранце и њихове госте добро су забављали "Банда дрвена" и "Освајачи", а рефрен хита "Тече вино црвено..." у овој новогодишњој ноћи потврђен је и на делу - сви окупљени гостили су се куваним вином, али и чајем и Туријским кобасицама.

"Поштовани суграђани и драги гости, од срца вам честитам Нову 2022. годину. Желим вам пуно здравља, среће и весеља, да остварите све оно што сте започели у овој години, као и да започнете све оно што сте планирали. Уживајте вечерас", поручио је свим окупљеним у минут пред поноћ Дебељачки, и истакао да је и овај дочек Нове године доказао да Србобран уме свима бити добар домаћин.

Нешто раније у новогодишњој ноћи, Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, и Милена Аларгић, председница Скупштине општине, заједно са сарадницима, обишли су више дежурних градских служби и њиховим припадницима који су за дочек 2022. године били на својим радним местима, пожелели срећну Нову годину.

С поклонима у рукама они су посетили Полицијску станицу Србобран, Ватрогасну јединицу, Дом здравља "Др Ђорђе Бастић" и топлану ЈКП "Градитељ", и уверили се да све службе беспрекорно функционишу и стоје на услузи грађанима Србобрана, Турије и Надаља, на прелазу из старе у нову годину. Заједно су се подсетили појединих тренутака из 2021, изнели очекивања за 2022. годину и пожелели једни другима да ефикасно и на корист друштва извршавају све задатке који их очекују. Заједно са Дебељачким и Аларгић, градске службе обишли су Јулкица Поповић и др Илија Газепов, чланови Општинског већа, и Милош Јовановић, директор ЈКП "Градитељ", и Слободан Субић, председник Савета МЗ Србобран.

 

 

Службени лист