Српски  Magyar 

Уз топли оброк Народна кухиња делила колаче, пакетиће и месне производе

Уз редовни топли оброк, сви корисници услуга Народне кухиње добили су данас, на дан дочека Нове године, и пакете колача, новогодишње пакетиће за своју децу и пакете трајних месних производа. 

За све ово побринули су се агилни савети месних заједница Србобран, Турија и Надаљ, Центар за социјални рад општине Србобран и многе вредне жене, чланице Уније жена СНС, Удружења "Рука спаса", Форума жена СПС и Форума жена СВМ. Уз чланове савета МЗ и многе учеснике у акцији, пакете за Нову годину делили су активисти Црвеног крста, заједно са Радивојем Дебељачким, председником општине Србобран.

"Ово је наша традиционална акција која се организује у сарадњи са месним заједницама Србобран, Турија и Надаљ и Центром за социјални рад, у којој делимо додатне оброке, пакете колача и новогодишње пакетиће социјално угроженим грађанима који имају право на подршку Народне кухиње. Придружили су нам се Унија жена СНС и друге разне организације. Бринемо о свима, сви грађани, посебно они материјално угрожени, су у нашем фокусу, и трудићемо се да наша подршка њима у 2022. години буде још снажнија и ефикаснија", рекао је овом приликом Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, и свим корисницима услуга Народне кухиње пожелео срећну Нову годину. 

Слободан Субић, председник Савета МЗ Србобран, пожелео је овим грађанима да у 2022. години добију и искористе прилике да реше своје егзистенцијалне проблеме. 

Службени лист