Oct 24, 2021 Last Updated 1:33 PM, Oct 22, 2021

Одржана XV седница СО Србобран

Данас је одржана XV седница Скупштине општине Србобран на којој је донета одлука о избору лауреата за поједина признања која се додељују поводом 19. октобра - Дана општине Србобран.

Скупштина општине одлучила је да ове године додели шест признања.

На предлог Комисије за доделу награда и признања општине Србобран, Повељу почасног грађанина добио је дугогодишњи хуманитарни радник Живорад Ђурић - Жића Марадона.

Захвалнице општине Србобран, за постигнуте примерене резултате, успехе у раду и хумана дела, припале су: Еви Киш, бившој директорки Народне библиотеке Србобран, Бисерки Веселиновић, бившој директорки Центра за социјални рад, Слободану Чобанову, пољопривреднику, Вељку Голубу, Галини Јовић, Милани Матић и Робертина Купцо, представницима општине Србобран и победницима музичког такмичења "Србија у ритму Европе", Удружењу пензионера општине Србобран, и Удружењу "Рука спаса - Савка Лазић".

Признања ће лауреатима бити уручена 19. октобра, на свечаној седницу СО Србобран.

Након ове одлуке, скупштинска већина донела је и Одлуку о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини ради исправке граница парцела, Решење о давању сагласности на измене Статута Центра за социјални рад општине Србобран, те, на крају, поново на место в.д. директора ЈКП "Градитељ" именовала Милоша Јовановића. Седница је завршена одборничким питањима.

Службени лист