Српски  Magyar 

Удружење "Бисер" - "Поново заједно"

Удружење за помођ МНРО "Бисер" организоваће од 26. до 30 јула 16. по реду Еко камп "Поново заједно - радујемо се нашем поновнком сусрету и дружењу". Циљ еко кампа, како је саопштено, је унапређење квалитета живота и социјалних интеракција деце са сметњама у развоју и са инвалидитетима са свим осталим друштвеним групама.

"Кроз широк спектар организованих активности и радионица, показаћемо како да од ранзих природних материјала, материјала за рециклажу можемо направити нешто корисно и употребљиво. како би сачували нашу околину. Деца, млади и одрасли, узиваће у садржају креативних, спортско-рекреативних и такмичарских активности, и имаће прилику да покажу своје таленте, све у циљу дружења", саопштили сунорганизатори.

Еко камп траје пет радних дана и одржава се у шумици на Вашаришту. Учесници ће се свакодневно окупљати од 09.00 до 15.00 часова. Партиципација је 200 динара за свих пет дана и учесницима су  обезбеђени доручак, ужина и ручак. Еко камп је инклузивног карактера, сви који желе да учествују могу се пријавити у просторијама Удружења "Бисер" - улице Пролетерска 4 и Скопљанска 5, или на број телефона 062.107.9966.

Службени лист