Српски  Magyar 

Одржана VII седница СО Србобран

Скупштина општине Србобран заседала је у четвртак VII пут у актуелном сазиву. Одборници су разматрали дневни ред са 11 тачака.

Седница је отворена констатовањем оставке на одборничку функцију одборнице Јасмине Шегуљев, која је именована за директорку Гимназије "Светозар Милетић".

Скупштина општине Србобран је усвојила измене Одлуке о општинским путевима, улицама и некатегорисаним путевима на територији општине Србобран, измене Одлуке о обављању делатности пречишћавања и одвођења атмосферских и отпадних вода на територији општине Србобран, затим Програм редовног и периодичног одржавања јавних путева, некатегорисаних путева и саобраћајних површина и одржавање саобраћајне сигнализације на територији општине Србобран зa 2021. годину и Годишњи програм пословања ЈКП "Градитељ" за 2021. годину.

Гласовима скупштинске већине утврђен је текст информације о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања јавног предузећа ЈКП "Градитељ" чији је оснивач општина Србобран, за период од 01. 01. до 31. 12. 2020. године, прихваћена анализа пословања јавних предузећа чији је оснивач општина Србобран са предузетим мерама за отклањања поремећаја у пословању за период од 01. 01. 2020. - 31. 12. 2020. године, а затим и именоване два савета - у Савет за међунационалне односе општине Србобран изабрани су Адриан Шулц, Мирјана Вујић, Анета Шаламон, Слободан Субић, Мартин Греилах и Јелена Винковић, док су у Савет за управљање миграцијама и трајна решења општине Србобран именовани Илија Газепов, Богдан Љуштина, Наташа Николић, Нада Шарчев и Жељко Плазачић.

Седница је окончана одборничким питањима.

 

 

Службени лист