Српски  Magyar 

Пакети колача за кориснике Народне кухиње

Пре само пар дана упућени позив из Месне заједнице Србобран уродио је пуним плодом - бројни хумани појединци и организације разних врста, још једном су потврдили да их краси дух солидарности учешћем у акцији прикупљања колача и слаткиша за кориснике услуга Народне кухиње. Њима је данас, првог дана новогодишњих празника, уз топло оброк подељен и по пакет колача, како би дух празника стигао у сваку кућу у Србобрану, Турији и Надаљу.

"И ове године потрудили смо се да наставимо дугогодишњу традицију Савета Месне заједнице Србобран, а којој се последњих година прикључују и месне заједнице Турија и Надаљ, а то је припрема и подела колача корисницима услуга Народне кухиње. Желимо да им улепшамо новогодишње и божићне празнике и стварно је задовољство када видите колико је акција и ове године била масовна. Поделићемо више од 200 пакета ситних колача и свима који су се одазвали нашем позиву велико хвала", рекао је Слободан Субић, председник Савета МЗ Србобран. 

Уз бројне вредне појединце из сва три места општине, колаче су правиле и чланице Удружења "Рука спаса", Цивилног друштва "Глорија, Уније жена СНС и Омладине СНС, Форума жена СПС, Актива жена СВМ и других организација.

 

Службени лист