Aug 07, 2020 Last Updated 4:22 PM, Aug 7, 2020

За боравак у вртићу потребне две потврде

Предшколска установа "Радост" обавештава родитеље/законске заступнике деце вртићи почињу са радом у понедељак, 11. маја, за пријем деце уписане у целодневни боравак, чији родитељи/законски заступници немају другу могућност збрињавања деце.

За пријаву ће бити обавезно доставити:

- потврде оба родитеља/законска заступника да послове морају обављати у седишту или другим пословним и организационим јединицама послодавца, са контактом послодавца; уколико је у питању самохрани родитељ, ова потврда је потребна само за старатеља детета

- потврде лекара педијатра о здравственом прегледу детета, не старије од седам дана

"Како би смо знали тачан број деце и формирали групе, ове потврде је потребно доставити у канцеларију, ул. Јована Поповића 9, до четвртка, 07. маја до 12.00 часова. Такође, неопходно је строго поштовање мера и протокола за боравак деце у установи, о којима ћете бити обавештени у што краћем року путем званичног сајта, како бисмо заједничким ангажовањем сузбили ширење пандемије COVID - 19. Корисници наших услуга од наведеног периода су у обавези плаћања за боравак деце по цени која је важила пре пандемије", наводи се у саопштењу ПУ "Радост".