Српски  Magyar 

Измена саобраћаја на путу Србобран - Врбас

Конзорцијум "ВОЈПУТ – ЈУГОКОП" најавио је радове на државном путу IB 15 првог реда, на деоници од км 78+298 до км 87+790 - Врбас (Змајево) – Србобран (Фекетић).

"Обавештавамо грађане да ће се дана 11. марта 2020. године саобраћај на државном путу IB реда бр. 15, на петљи Врбас одвијати са наизменичним пропуштањем уз семафорску сигнализацију, без потпуне обуставе саобраћаја. На основу закључака са састанка, одржаног 09. марта на Путној бази Врбас, у договору са Владимиром Оровићем и Дариом Врањешевићем, договорена је динамика асфалтирања у зони наплатних станица:

- Наплатна станица на страни Б (правац из Београда ка Суботици) биће затворена за сав саобраћај у оба смера дана 12. марта у времену од 09.00 до 13.00 часова.

- Дана 13. марта обавиће се асфалтирање у зони наплатне станице на страни С (правац из Суботице ка Београду) која ће бити затворена за сав сaобраћај у оба смера у времену од 09.00 до 13.00 часова.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом. Молимо све учеснике у саобраћају да се придржавају постављене привремене саобраћајне сигнализације", стоји у саопштењу.

 

Службени лист