Српски  Magyar 

Компанија "Аптив" тражи раднике у Србобрану

Компанија "Аптив" поново тражи раднике у Србобрану. Током априла, сваког уторка од 10.30 часова, представници компаније организоваће "Отворена врата" у Србобрану. Овом приликом заинтересовани грађани имају могућност да чују све информације о компанији и да се пријави за посао. Разговори ће бити организовани већ 16. и 23. априла у просторијама Националне службе за запошљавање, на адреси Трг Републике 4.

"Они који нису у могућности да посете програм 'Отворена врата' могу да пошаљу своју биографију на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. а све информације о запослењу могу се добити на телефон 060/889 25 34.

"Аптив је технолошка компанија која интегрише безбедна, еколошка и боље повезана решења за аутомобилску индустрију. На глобалном нивоу компанија Аптив броји 160.000 запослених од чега је 18.600 инжењера, у 109 производних фабрика и 15 техничких центара, у 44 земље широм света.

Компанија 'Аптив Мобилитy Сервицес' д.о.о. у Новом Саду производи електричне инсталације за путничка возила различитих произвођача аутомобила широм Европе. Фабрика се налази у Новом Саду, у радној зони Север II, Привредникова 20. Компанија има потребу за запошљавањем оператера односно радника у производњи. Кандидати не морају бити на евиденцији Националне службе за запошљавање да би дошли на разговор за посао.

'Аптив' улаже у своје запослене, омогућавајући им стално усавршавање техничких вештина. 'Аптив' нуди конкурентне радне услове и динамичну радну атмосферу. Сваки наш запослени пролази вишедневни тренинг у нашем Тренинг центру. Тренинг садржи задатке и информације са којима ће се нови запослени сусретати током рада. Такође, компанија је за све своје запослене организовала превоз од места пребивалишта до места рада и назад. Ту је и модерно опремљена кантина са пекарским и топлим оброцима по веома ниским ценама. Наши запослени имају прилику да раде у технолошки развијеном и опремљеном простору са најновијом опремом.

'Аптив' нуди петодневну радну недељу и рад у три смене. Уколико постоји потреба клијената за радним суботама, компанија вреднује сваки прековремени сат запослених који се евидентирају и исплаћују на месечном нивоу.

Ми смо компанија која брине и о деци наших запослених омогућавајући им да Нову годину проведу играјући се са нашим пакетићима. Водимо рачуна и о нашим дамама па их обрадујемо поклон ваучером за 8. март. Бринемо о здрављу запослених и организујемо бесплатне прегледе запослених. Имамо и амбуланту која омогућава да наши запослени имају изабраног лекара у кругу фабрике. Тако могу да избегну гужву, заказивање и чекање у редовним домовима здравља. Аптив програм препоруке омогућава запосленима који препоруче кандидата, који остану у компанији најмање 3 месеца, да буду финансијски награђени по сваком препорученом кандидату. Неки од запослених добили су преко 20.000 динара у једном месецу само на основу овог програма.

Отворени смо за запошљавање особа са инвалидитетом. Њима омогућавамо додатне дане годишњег одмора, а наши запослени два пута у току године имају могућност да се такмиче на спортским играма финансираним од стране компаније. 'Аптив' Нови Сад има потписан велики број уговора који омогућавају попусте на куповину робе и услуга широке потрошње", наводи се у позиву компаније "Аптив".

Службени лист