Српски  Magyar 

"Креативни распуст" у ОШ "Вук Караџић"

Четири учитељице из Основне школе "Вук Караџић", Весна Тодоровић, Снежана Остојић, Наташа Живковић и Јелена Јоргић, организовале су у овој образовној установи бесплатне летње радионице - "Креативни распуст", за све заинтересоване ђаке из основних школа са територије општине Србобран.

У понуди су радионице сликања, вајања, декупажа и квилинг технике, а циљ окупљања ђака у овим врелим данима је осмишљавање распуста.

"Јавили смо се на конкурс који је расписала локална самоуправа с идејом да кроз креативне радионице окупимо ученике разних узраста основних школа и распуст им учинимо занимљивијим и лепшим. Са радионицама смо почели у среду и планирамо да организујемо укупно осам радионица, недељно по две, од по два сата. Теме ће бити различите, као и материјали, тачније све оно што ретко радимо у школи. Већ сада се окупило тридесетак ученика, од 1. до 8. разреда, и веома су задовољни, као и ми који водимо радионице. Оно што будемо направили током радионица, изложићемо за свечани пријем првака, како би јавност видела шта смо то радили током августа", рекла је учитељица Наташа Живковић.   

Како је речено, број учесника је ограничен. За пријаве и информације у понуди је телефон 064 / 970 - 10 - 08. Реализацију пројекта подржала је општина Србобран.    

Службени лист