Feb 19, 2019 Last Updated 4:30 PM, Feb 18, 2019

Univerexport тражи раднике у општини Србобран

После две компаније за израду делова за ауто индустрију, Delphi и Lear, и највећи домаћи трговински ланац, Univerexport, кренуо је у потрагу за новим радницима и у местима општине Србобран.

Ова компаније тражи раднике за рад у Новом Саду, а свима који пожеле да буду део тима Univerexporta, нуди се: организован превоз до радног места и назад, сигуран посао, редован уговор о раду, редовна зарада, стимулације за квалитетан рад и могућност напредовања.

"Компанија Univerexport успешно послује на нашем тржишту већ 28 година. Разграната мрежа малопродајних објеката препознатљивих по асортиману, квалитетној услузи и увек приступачним ценама чини нас водећим домаћим трговинским ланцем у Србији. Услед ширења своје пословне мреже у Новом Саду, компанија Univerexport има намеру да запосли 100 нових продаваца на свим одељењима, од касе до одељења деликатес, пекара, готова јела, као и магационере, месаре и рибаре.

Потребни су нам вредни и одговорни људи који желе да раде у стабилној домаћој компанији са тенденцијом раста, а ми ћемо се постарати да им обезбедимо организован превоз од места становања до места рада и назад, сигуран посао, редовну плату и могућност напредовања.

Жеља нам је да помогнемо свим општинама у околини Новог Сада да смање проценат незапослености, а њиховим грађанима пружимо стабилан посао, редовна примања и могућност напредовања у циљу побољшања животног стандарда.

Ако си од оних који дају најбоље од себе пријави се и буди део најбољег тима! Пошаљите своју биографију на мејл  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или нас контактирајте путем телефона 064/850-1416 или 064/850-1166", наводи се у позиву трговинског ланца Univerexport. 

Службени лист