Српски  Magyar 

Ђурђина, Јелена и Бојана представљају Србобран у такмичењу "Србија у ритму Европе"

"Србија у ритму Европе" поново је данас заиграла и запевала у Србобрану. Предвођен директором манифестације Игором Карадаревићем, стручни тим "Србија у ритму Европе" изабрао је међу десетинама талентованих певача, играча и музичара најбоље представнике општине Србобран за финално такмичење, које ће се током јуна одржати у Сомбору.

Ове године општину Србобран и Републику Немачку, која је додељена Србобранцима, представљаће Ђурђина Марунић као певач, и Јелена Трифуновић и Бојана Јелић у плесном делу. Ово је одлука чланова жирија који су своје искуство стицали кроз квиз "Твоје лице звучи познато" и кроз школовање на Музичкој академији у Београду.

"Жири јесте био ригорозан, строжији од мене претходне године, и изабрао је троје деце да представљају Србобран на избору за најлепшу песму Европе 'Србија у ритму Европе'. За разлику од 2016. године када се певало на шпанском, ове године Србобранци певају на немачком језику и уверен сам да ће поново оставити одличан утисак. Припреме иду одлично, остала су само још три града који чекају аудицију и одмах крећу и припреме за учешће на завршној свечаности. Са изабраном децом радиће најстручнији људи, обучаваће их наредних пет месеци и очекујем да њихови наступи буду попут наступа великих звезда. Kвалитет програма биће још бољи него 2016. године", рекао је за srbobran.rs Карадаревић.