Српски  Magyar 

Србобран добио клизалиште

Оно што у зимским месецима редовно имају Нови Сад, Суботица и Београд, од сада и у Србобрану - клизалиште на отвореном! У складу са обећаним и с циљем да се унапреди квалитет живота, на Тргу Републике синоћ је отворено клизалиште које ће многим младима осмислити два зимска месеца, време које скоро сви обично проведу у својим кућама.

Обраћајући се окупљеним грађанима међу којима су најбројнија била деца, Тодор Шимпрага, члан Општинског већа задужен за спорт и омладину, истакао је да ће клизалиште радити свакодневно, улазница ће бити 200 динара за сат клизања, уз бесплатно изнајмљивање клизаљки, а биће и бесплатних, дневних термина за децу.

"Када смо донели одлуку да ове године за Србобранце организујемо по први пут клизалиште, наишли смо на разне проблеме, али и на негодовање малог броја Србобранца. Сада, када вас видим у оволиком броју, да сам на њиховом месту не бих се више јављао. Пресрећан сам што вас вечерас има оволико", рекао је Шимпрага.

Част да прва изађе на прави србобрански лед припала је Тамари Гавански, девојчици која је ове године представљала Србију на Светском show-dance првенству у Шведској.