Српски  Magyar 

СНС предала листу кандидата за локалне изборе

Локални одбор Српске напредне странке предао је листу кандидата за одборнике у Скупштини општине Србобран, чији ће се нови састав бирати на локалним изборима заказаним за 26. април. Листу под називом "Александар Вучић - За нашу децу", предводи Радивој Парошки, повереник странке за Србобран.

"Српска напредна странка прва је у Србобрану предала листу кандидата, зато што је то највећа и најорганизованија странка код нас. За само неколико сати смо сакупили велики број потписа, значајно више него што је то потребно, и захваљујем се свим нашим грађанима који су подржали листу ‘Александар Вучић – За нашу децу’. Србобран је брзо препознао исправност политике СНС и председника Александра Вучића, а та политика се једнако добро спроводи у нашој општини као и на нивоу републике. Мислим на политику која Србију чини јаком, политику која мисли на будућност наших грађана, а пре свега наше деце, и због тога је грађани и подржавају у толиком броју. Очекујемо изузетно добар резултат, јер је СНС у Србобрану показала да је најбоља, најорганизованија, најјача и да сасвим добро спроводи политику председника државе Александра Вучића", рекао је Парошки.

"Скоро 70 посто људи на листи кандидата млађи су од 50 година, 50 одсто кандидата за одборнике су људи са високом школском спремом, имамо више од 40 посто жена на листи, и то је оно што карактерише ови листу Српске напредне странке, која је победничка и која ће то показати на следећим изборима. Без обзира на то да ли ће имати противничке кандидате који су јаки или слаби, Српска напредна странка на изборе излази озбиљно и организовано, као што је то увек и био случај. Нама политички противници нису репер, ми се ослањамо само на свој рад и знање, по томе смо препознатљиви и мислим да нас то одређује. Морам да истакнем да смо у протеклих пар месеци обавили разговоре са више од 500 грађана о проблемима који их тиште и како на најбољи начин да их решимо. Таква је уосталом и политика целе странке, како да грађанима створимо најбоље и најквалитетније услове за живот, за сигурну будућност, за нешто што ће грађанима у сваком случају донети добробит", рекао је Парошки.

Службени лист