Nov 26, 2020 Last Updated 3:50 PM, Nov 25, 2020

Online анкета "Реформа пореза на имовину"

Поштовани суграђанине,
Поштована суграђанко,

Ваше мишљење нам је важно!

…да бисмо заједно одлучили у шта да улажемо и тиме градимо будућност наше општине.

Ви сте, као порески обвезник, кроз плаћање пореза на имовину, допринели да наша општина има средства да улаже у своју будућност. Желимо да нам кажете да ли сте задовољни радом наше општине, желимо да чујемо да ли бисте се укључили у одлучивање о томе на шта се троши општински буџет.

Кроз попуњавање ове кратке, анонимне анкете ће Ваш глас допринети да наше услуге ка Вама буду боље. Укључи се, ти се питаш!

Истраживање се спроводи у оквиру Програма „Реформа пореза на имовину“, а уз подрску Швајцарске Конфедерације и Владе Републике Србије

 Online анкета "Реформа пореза на имовину"

 

У оквиру програма „Реформа пореза на имовину“, ИМГ је ангажовао Ipsos Strategic Marketing да уради истраживање које би помогло да се процени успех програма и напредак који заједнички постижемо спровођењем програмских активности. Истраживање је у првој половини ове године већ обављено телефонским путем, и на исти начин ће бити урађено 2021. године како би се упоредили резултати. Предвиђено је да у међувремену грађани имају могућност да у том истраживању учествују путем интернета преко online анкете која ће бити доступна на интернет страници локалне самоуправе Србобран, као и на страницама осталих локалних самоуправа укључених у програм. Истраживање је потпуно добровољно и анонимно.

Службени лист