Српски  Magyar 

"Звездице" приредбом мамама честитале 8. март

Млади чланови Плесне групе "Звездице" први су честитали мајкама, теткама и бакама 8. март - Дан жена. Само за ову прилику "Звездице" су за њих извеле пригодан програм, назван "Мојој мајци с љубављу".

"У оквиру овог програма бројна публика је имала прилику да се дружи са кловном, оџачарима, посластичарима, гусарима, звончицом из Петра Пана, балеринама, сликарима, маминим луткама, да погледају девојчицу која је уз своју игру одрасла, да маштају са нама о одласку у Холивуд, да уживају уз музику из филмова 'Чикаго', 'Фантом у опери', и још много богатог садржаја који смо плесним покретом и прелепим стиховима својим мајкама од срца даривали", рекла је Татјана Вујанић, кореограф “Звездица”. 

Након званичног дела програма, деца су својим мајкама уручила и пригодне поклоне. За узврат, оне су њих изненадиле колачима који су били послужени на дружењу после наступа.
 
Подједнако занимљиво било је и у Надаљу, где су чланице секције "Звездице", такође за мајке, извеле пригодан програм. "Уживали смо уз шпанску и француску музику, препустили се веселој игри пчеле и бубамаре, играли балет, добили одговор како настају стихови у тренутку инспирације, уживали у гламурозном свету моде, питали се да ли ме он воли или не воли. На крају званичног дела програма дружили смо се са нашом драгом публиком и мајкама", рекла је Вујанић.


 

Службени лист