Српски  Magyar 

У петак промоција књиге "Пут ка успеху"

У Народној библиотеци Србобран, у петак, 15. децембра, биће одржана промоција књиге "Пут ка успеху", приређивача Слободана Ивошевића, дипломираног економисте са 39 година радног искуства у управљању људским ресурсима. Књига је, како истиче сам аутор, "намењена свима који себи и онима око себе желе добро и напредак".

"Они су људи окретни, али препредени. Добри су војници, ако се том послу одаду, али Србину је памет увек за трговином - Аустријски Цар Јосиф II, 1785. Истинита бајка из времена када су Срби у два века (1898-1941) били једна целина и једна душа. Од Загреба и Београда до Охрида и Ђевђелије. Колективно прегнуће практичних и мудрих родољуба (Михаило Пупин) оличено је у 36.775 записаних шегрта и мајстора свога посла (од ратара и велепоседника, занатлија, преко трговаца и хотелијера до банкара). Било је, међу њима, пишу, 8.000 хиљада милионера. Србобран је имао значајну личност која је била новчани добротвор организације Српског привредног друштва 'Привредник' – велепоседника Лазара Дунђерског, чију 100-годишњицу смрти обележавамо ове године", стоји у позиву за промоцију.

Дружење у Народној библиотеци заказано је за 18.00 часова. О књизи и управљању собом ради успеха говори приређивач Слободан Ивошевић. 

Службени лист