Српски  Magyar 

Конкурс за подршку пројектима из културе - IV квартал

Општина Србобран расписала је Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката из области културе и уметности за четврти квартал 2017. године. Укупан износ средстава који ће бити додељен на овом конкурсу износи 805.207 динара.

Пројекти који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Србобран морају бити утврђени у оквиру циљева датих у Стратегији локалног одрживог развоја општине Србобран за период 2014-2020. и морају да испуњавају следећа општа мерила: да дају допринос развоју и подстицању културног и уметничког стваралаштва од локалног значаја, да дају допринос истраживању, заштити, афирмацији и презентацији културног наслеђа, затим допринос развоју међународне културне сарадње, очувању, стварању, развоју и представљању културе националних мањина, допринос стварању и развоју културних садржаја намењених деци и младима, допринос развоју културног и уметничког стваралаштва особа са инвалидитетом, као и ширењу и унапређивању едукације у области културе.

На конкурс се могу пријавити појединци и удружења грађана чије је седиште, односно пребивалиште на територији општине Србобран.

Јавни позив можете преузети са "Инфо > Конкурси и Јавни позиви".

Службени лист